Minnen med Lucinda Kapell

Klassresan:

Ska nog inte nämna allt som hände där men det var jävligt roligt i alla fall.

Sommar09:

Vi va med varan varje dag ty hela sommaren och vi hade precis lärt känna varan. Vi fotade med min mobil kamera om la upp alla bilder på bdb(blilddagboken), hur fula dom än va.


???:

Jag kommer ihåg när vi satt inne på cubus i provrumet i typ en och en halv timme om bara pratade och flummade och det var jätte lång kö. HAHAHAH.


Dalarna:

Vi skrattade så sjukt mycket under den resan och tågresan dit var sjukt rolig vi bryde oss inte om vad andra tyckte vi blev tilsagda för vi varför högljuda och fick mycket blickar. Men vi bryde oss inte. HAHAHA.

Sommar10 Fågeludde:

Vi är omringade av jordgubbar AHHHHH! Och dom där läskiga turkarna som stirade på oss och ba: fin bekini. Till dig. Fan vad rädda vi blev. Så när vi har hoppat våra 10 gånger från 5:an så tar vi bara vår grejer och springer därifrån och börjar byta om mitt på vägen och när vi har fått på oss bh och trosor ser vi en den där kille gömma sig bakom trädet och vi ba: AHHH bussen tår om 3 min vi måste springa. Sen kommer den där killen som stog bakom trädet på en cyckel och bara cycklar rakt in i skogen. Vi fortsätter springa och när vi äntligen kommer fram till busshållplatsen så har vi missat bussen med två min, och nästa kommer om en timme och vi skulle vara hemma innom en kvart. Så vi ringer till min pappa, så han åkte iväg för att hämmta upp oss. Så vi börjar gå hemmåt längst vägen och när vi går där så kör en bil förbi JÄTTE snabbt och tutar som fan. Vi blir as räda och springer upp i skogen. SEN KOM PAPPA! Lycka!


Sommar10 Landet:

Har tyvärr ingen fin bild på oss från i sommras. Men vill skriva om det i alla fall. Vi solade seriöst från 11 till ibland 8 på kvällen. Lucinda blev jätte brun och jag blev röd som en tomat. Ja-aa vad gjorde förutom att sola jo vi dansade runt i mormors gäst rum "torka golvet, torka sidan, torka sidan, torka taket"  Vi kunde låg i typ en timme varje dag och spelade "bubble town". Hur fan kan man springa bort på en ö och måste fråga om vägen. HAHAHAHA och när vi rodde över till andra sidan för att gå och köpa glass, det tog oss en halv timma att gå till statoil. Och sen köpte vi lös godis för tre kr. HAHAHAHAHAHA.


Monster:

HAHAHAHAHAHAAHAH!


Lucinda är så jävla glad att jag har dig. Älskar dig!


Kommentarer
Postat av: lucinda

Älskar dig så obeskirvligt mycket!!

2011-01-24 @ 14:41:26
URL: http://fotoberoende.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0