Godnatt!

Nu ska jag hoppa in i duchen sen så ska jag sova.
Har pluggat skit mycket för mitt so.prov idag, började idag och har det imorgon, men får hoppas på det bästa!
Ska hoppa in i duchen nu och sen så ska jag sova, så vi hörs imorgon!
Godnatt :D ♥

Vad jag ska göra idag!

Känns ju inte som att jag kommer att hinna allt men jaja! Ska kötta plugg nu i två timmar!

Dagens outfit

Skorta-Guess
Jeans-Lindex
Skinjacka-Topshop (inte på bild)
Skor-Uggsliknande (inte på bild)

Mobilblogging!

Sitter på en matte lektion och har jätte tråkigt, ligger efter 6 sidor typ. Jag orkar verkligen inte jobba ikapp... Efter skolan så ska jag hem och plugga har so prov imorgon och har inte öppnat boken! Känns jätte bra :D men vi hörs när jag kommer hem!


Svar på kommentar!

Heej Sara! Tack så mycket. Jag har köpt den på topshop, för ungefär 950 kr!
Är jätte nöjd med den :D Kram kram

Vad vill ni ha mer av på bloggen?

Känns som att jag börjar tappa lite läsare. Så jag undrar är det något som saknas på bloggen?
Är det något ni vill ha mer av? Kommentera!

Cheerleanding

På fredag så ska jag och Lucinda,
på en try-out träning för ett cheerleading lag i bromma.
Vi har pratat ganske länge att börja på det, så vi skickade ett mail till dom för ungefär en månad sen och dom svarade igår att vi var välkommna på en try-out träning nu på fredag. Vi skrev att vi har gått på gympa i flera år och så. Så nu tror dom typ att vi är jätte duktiga, så vi ska prov-träna med deras bästa lag som har fått gult i SM och i DM och har till och med kommit trea i någon tävling i liverpool!
Vi är alla fall sjukt taggade, och så får vi hoppas att vi kommer med!

Laget vi ska prov träna med!

Hemma från friluftsdagen

Har precis kommit hem från en skit tråkig friluftsdag,
men ändå ganske skönt att börja kl halv 11 och sluta 12.
Ska nu sätta mig och plugga.
Vid kanske kvart över 3 kommer Karl hit, vi ska kolla på en skräk film!
Ska bli jätte mysigt.
Sen vid halv 6 så ska jag iväg och vara tränare åt mina söta små gymnaster!
Hörs lite senare♥

Hemma idag

Stanade hemma från skolan idag, för att jag har jätte ont i huvudet, känner mig verkligen inte bra!
Så ska ta det lugnt idag och plugga så mycket jag orkar.
Imorgon är det friluftsdag i skolan och den måste jag gå på för annars kommer jag få jätte dåligt betyg i idrott, så får vila ordentligt idag! Men ni får ha det så bra, så hörs vi lite senare♥

Måndag!

Var ute och fotade lite med lucinda förut (bilder kommer senare) sen kom Karl och nu är Karl hos tandläkaren(om nu undra) och jag sitter hemma och ska snart börja plugga lite, sen lite senare efter jag har pluggat så ska jag kanske möta upp Lucinda och Paloma. Får se om jag får! Har varit en ganska värd helg Fredan värd, lördan ovärd och söndagen värd! Lördagar blir aldrig lyckade känns det som men jaja! Ska plugga nu, puss puss hörs seen!♥

Morsning korsning!

GODMORGON!
jag och lucinda vaknade till klockan sex imorse efter att ha sovit i kanske en timme,  och kunde inte somna om! så vi låg i sängen och pratade och skrattade! sen vid tio ungefär gick vi upp och åt lite frulle (pasta..?)! Igår hade vi det sjukt kul! Vi och tjejerna gick till centrum och köpte så himlans mycket mat, chips, godis, allt möjligt! sen gick vi hem till mig och satt vid matbordet och snackade lite tjejsnack osv och efter det satte vi på en skäckis! Vi hade det verkligen super mys ♥ sen när alla hade gått runt tolv, så hoppade vbi runt i sängen och var as flummiga, sen vid typ ett så smet vi ut och träffade lite sköna människor! Vi åkte runt med mopparna och satte oss vid torsvik och hade det super kul! Vi kom hem vid kanske fyra och somnade dirrekt. Nu ska jag och Lucinda ut i det härliga vädret och fota lite! Vi har ju studiedag idag, så det är super skönt! hörs senare, pussar! ♥

EN MIL AVKLARAT!

Fattar det inte själv men jag har sprungit en mil idag! Det var inte så jobbigt som jag trodde men jag sprang på en timme och 10 min ungefär! Skit nöjd. Men nu måste jag skynda mig ska möta Andrea, senare ikväll blir det film kväll med tjejerna! HA EN BRA SÖNDAG!

Mobilblogging

Nu ligger jag i sängen hemma hos Lucinda, har precis vaknat! Kvällen igår vad lyckad tycker jag! Kom hem till Lucinda vid typ tolv och då var vi så himla trötta att vi somnade direkt när vi la oss i sängarna. Men nu ska jag försöka veka Lucinda, men vi hörs senare idag!

Helt Sjukt!

Det är onsdag kväll, en av de allra sista dagarna av sommarlovet. John ska börja skolan på måndag, åttonde klass. Han bor i Kungälv med sina föräldrar. Fadern är invandrare från Tjeckoslovakien. Johns stora intresse ärkanot, och i juli har han varit i Oxelösund och tävlat i ungdoms-SM och fått bronsmedalj.

Innan sommarlovet är slut har John och en kamrat beslutat att tälta ute vid Ingetorpssjön, ett populärt tillhåll för traktens ungdomar. Johns mor skjutsar dem ut och hon känner sig lite orolig. Sjön ligger åtta kilometer från hemmet. Pojkarna tycker hon är sjåpig. Det är ju så pojkar tycker om oroliga mammor.

När hon släppt av dem följer de stigen till klippudden vid den södra änden av sjön. Det är där de ska campa. Det är någon gång mellan åtta och nio på kvällen. Pojkarna reser tältet och tänder sedan en eld vid stranden. De ska grilla korv. Ingen av dem vet att det här är Johns sista kväll i livet. De sitter och pratar och har roligt. Vad pratar de om? Sommaren som gått? Musik? Kanot? Flickor? Mopeder? Skolan som ska börja?
Mordet
Det är elden som lockar till sig Johns mördare. Fyra ungdomar, två artonåringar, en sjuttonåring och en femtonåring, alla skinnhuvuden och nazister, har också sökt sig till sjön, till en annan udde. De har laddat upp rejält med öl och sprit. De skriker över till John och hans kamrat, men får inget svar. De beslutar sig för att se efter vilka som är borta vid elden. Kanske kan det bli en rolig kväll. Där kan ju finnas någon att bråka med. Femtonåringen sänds iväg som spanare. Han blir förtjust: en av pojkarna vid elden är John Hron, en pojke han inte gillar.

Han har under läsåret bråkat med John och mobbat och slagit honom i skolan, till och med hotat att döda honom. I skolan går han under namnet Rambo. Ingen kan säga varför han bråkat med John, kanske beror det på att han, till skillnad från andra elever, inte varit tillräckligt undergiven. John är visserligen lång, över 180 cm, och kraftig, nästan 70 kg, men nu har Rambo uppbackning.

Femtonåringen återvänder till sina kamrater och meddelar att han hittat en tönt och idioten Hron vid elden. Han vill att alla ska följa med och ge John stryk, ja, han föreslår till och med att man ska slå ihjäl honom. De andra vill dricka ett tag till, och det kan de lugnt göra. Stigen från pojkarnas tältplats tillbaka till vägen går nämligen förbi den plats där de just nu sitter och dricker. Mellan halv elva och elva klampar alla fyra in hos John och hans kamrat.


Misshandeln inleds omedelbart. En av artonåringarna kastar en flaska i huvudet på John, och börjar slå och sparka på honom. Han faller omkull. John ska säga att han älskar nazister. Han vägrar och får stryk tills han gör som han är tillsagd. Han får mer sparkar ändå, kanske för att han tidigare uppenbarligen ljugit och sagt att han inte gillar nazister. Femtonåringen tar vid och ger John flera sparkar, varav en mycket hård träffar John i bakhuvudet.

Vid det här laget är John skräckslagen. Åtminstone tre i gänget attackerar honom, ofta utan någon som helst förvarning, också bakifrån. Hans ögon är enligt en av de åtalade vidöppna som klot, och han kan inte fokusera sin blick. Den irrar oupphörligt fram och tillbaka. Han darrar och sitter till slut på huk med huvudet i sina händer för att i möjligaste mån skydda sig mot mer sparkar och slag. Det hindrar inte att han får mer. Han får en våldsam hoppspark, sparkar i sidan och mot huvudet. Gång på gång faller han omkull av de våldsamma sparkarna.

Någon slår honom med brinnande ved i nacken. Någon knuffar omkull honom i elden. De tänder eld på pojkarnas tält. De stjäl och förstör deras saker. John och kamraten ber att få gå hem, men det får de inte. I stället fortsätter man att misshandla John med sparkar och slag. Till slut blir han liggande. Hans ansikte är blodigt och svullet. Bilden av vad som händer under de ohyggliga timmarna är oklar. Mördarna minns inte, eller vill inte minnas, så mycket under polisförhöret. De skyller på varandra. Ibland gör de uppehåll i tortyren.

De ber hycklande om ursäkt, säger att sparkar och slag varit misstag, bjuder John på öl och anslår försonliga tongångar. Ingenting tycks dock kunna hejda nya utbrott av våld. Det räcker inte att John mot allt vad han tror på har sagt att han gillar nazister. Han måste ha mer stryk ändå. Det är katternas lek med råttan, och de njuter av hans ångest och rädsla. Det är en berusande känsla för dem att så totalt ha en pojke som skakar av skräck i sitt våld. Efter en sista uppblossande misshandel kastar de honom i sjön. John kvicknar till och simmar utåt.

Han har ont, han är omtöcknad och rädd, men han är en duktig simmare. Ganska snart upptäcker skinnhuvudena att det inte var så bra att kasta i John. De kan ju inte slå honom. De skriker åt honom, kräver att han ska komma tillbaka, men han svarar inte, håller sig kvar ute på sjön i en kvart. Någon kommer på att tvinga kamraten att ropa att han kommer att få stryk i Johns ställe om han inte återvänder. Livrädd som han är gör han så.

Han ropar på John och vädjar att han ska komma tillbaka, och John svarar på hans rop. Uppgifterna om vad som nu händer är osäkra, och klaras aldrig riktigt ut under polisförhören. Det enda man vet är att en av artonåringarna och sjuttonåringen nu går och att de tar Johns vettskrämde kamrat med sig. Det är just i det ögonblicket John fattar ett ödesdigert beslut: han vänder åter in mot land. Är det av oro för kamraten?
Tror han att alla kommer att gå, eller tror han att bödlarna inte ska slå honom mer? Han har ont och han är rädd, men han förstår inte vidden av det hat hans bödlar känner. Han är bara fjorton år. Vi kan inte veta hur John tänker i det ögonblick han börjar simma in mot stranden, men hans beslut får ohyggliga konsekvenser för honom. Femtonåringen och en av artonåringarna står och väntar. Det är de två som varit mest aktiva under misshandeln, och de har hat kvar så det räcker. Misshandeln tar fart med ny målmedvetenhet och effektivitet, och nu finns ingen flykt.

Ett knytnävsslag mot ansiktet fäller John till marken. Han ramlar baklänges, och slår i huvudet i klippan. Han släpas över till en gräsplätt. De båda mördarna vill göra det bekvämt för sig när de ska sparka honom. Hårda, hårda sparkar träffar hans huvud, men han värjer sig nu inte längre med sina armar. Bödlarna ser att John rör sig, men han skriker inte, han bara vrider sig i plågor, mumlar något de inte kan förstå. Nu är katt- och råttaleken slut. Det roliga är över. Mördarna är nöjda och lyfter, släpar och rullar John till strandkanten och sparkar i honom.

Strax innan han ramlar i hör de honom åter mumla någonting. Den här gången märker John knappast att han är i vattnet. Han drunknar och sjunker sakta mot sjöns botten. De båda mördarna står kvar och rullar en cigarett. Ingen av dem lyfter ett finger fastän de förstår att John håller på att dö. Mördarna vänder ryggen åt den fruktansvärda scenen och ansluter sig till de andra. En av dem berättar att John sjönk som en sten, när de kastade i honom andra gången. Bödlarna drar sig hemåt och lägger sig. Johns kamrat får lift med en bil, kommer hem och slår larm.


Bara några timmar efter att Johns mor skjutsat ut honom till Ingetorpssjön ligger han död på sjöns botten, misshandlad till oigenkännlighet. Mordet skedde 1995 ( augusti ) och i Januari 2001 släpptes den av mördarna som fått längst straff. Han är idag 27 år och en fri man. Straffet för honom var 8 år (släpptes fri efter 6 år) och för de tre andra blev det 10 månader, 4 månader och en frikändes helt.
1998 skändades Johns grav, någon drog loss gravstenen med hjälp av linor och en bil. Sedan sparkades lyktor och blommor sönder. Någon bestämde sig för att föräldrarna inte lidit nog.
Kopiera och sätt in på din blogg, visa att du bryr dig. Stoppa våldet!

FREEEDAG!

Hahah en ganska gammal bild på Karl när jag hade stylat honom lite snyggt :D

Idag hade vi ju skolstafetten, träffade massa olika människor efter vi hade sprungit men att springa var sjukt segt!
Eller springa och springa jag gick lite och joggade lite. Efter det drog jag och Karl hem till mig och bara chillade, nu har han gått för han skulle på någon middag. Men ska typ äta ganske snart och sen så ska jag möta upp några kompisar och så ska vi in till stan på någon fest typ! Jag sover hos Lucinda ikväll, fårse om jag bloggar ikväll brorpå vilken tid vi kommer hem. Men aa ni får ha en bra kväll♥

Skolstaffet

Hej hörni! :D
Snart har vi rast, och lite senare så har vi skolstaffet på grönsta. Ska springa med Sofia! Kommer bli grymt kul att träffa alla! Uppdaterar sen! Puss♥


Godnatt!♥

Dålig bild på jackan som jag köpte idag!
Kom hem vid typ 8, då hade jag riktigt ont i föterna kan man ju säga! Men jag fick i alla fall med mig en skit snygg skinjacka från topshop för 950 kr, och en platt och locktång från kicks för 800 kr. Skit nöjd med mina köp!! Imorgon är det skolstafetten som jag är sjukt taggad för *host* Efter det så ska jag nog vara med Karl tror jag! Men jaja får se lite uppdaterar mer imorgon, godnatt♥

I skolan

Sitter nu på mig otroligt tråkiga tyska lektion... Efter skolan så ska jag till stan där jag ska träffa min mamma och så ska vi kolla efter en jacka! Kommer säkert inte hitta någon,har s himla svårt att bestämma mig! Men skriver med lite mer ikväll. pussss

Heej alla söta bloggläsare!

hahah en gammal bild från när vi var på fågelöudde med skolan!


Efter skolan så drog jag hem till Karl och bara chillade!
Vid typ 20 över 5 så ringde min mamma och ba du har väl inte glömt att du har gympa?
Jag ba shiiit! Så jag fick låna Karls gigantiska mjukisar och en t-shirt och så fick jag springa dit för att bussen gick inte...och jag skulle vara där halv!
Men nu sitter jag och pluggar, har typ tre läxor till imorgon och jag har bara börjat på den första...
Men säger godnatt nu så det här är det sista inläget för idag♥

Taggar för gympa på morgonen!

Börjar om 7 min känns bra!
Lite oförberädd men jaja!♥

Godnatt bloggläsare!

Bjuder på denna otroligt vackra bild från idag!♥

TisDag!

Var en skit rolig dag i skolan eller det var lite segt att sluta 4 men jaja!
Efter skolan så drog jag hem till Karl,
Karl va så jävla flummig satt och skratta åt typ ingenting i en halv timme!
Nu är han på hockey match så jag ska nu sätta mig och plugga.
Jag har skit ont i huvudet och har haft det hela dagen...om jag inte mår bättre får jag väl stanna hemma imorgon!
Vi värkligen inte, orkar inte komma efter och nu förtiden så är det ganska roligt i skolan!
Hahahahha!!

Börjat blogga igen!

Har tänkt att börja blogga igen, har saknat det lite men det har också varit skönt!
Men nu är jag igång och så får jag se hur länge jag fortsätter man jaja.
Allt drar igång imorgon!

In the school!


Sitter i skolan och tråkar. Men efter skolan så sticker jag hem till Karl! Uppdaterar mer där!♥


.

Jag har fått äckliga, tråkiga och elaka kommentarer orkar inte blogga om ni håller på så, är faktist skit tråkigt!
Just nu känner jag inte för att blogga överhuvudtaget.

Söndag

Min dag har varit lite seg för att jag har behövt plugga, ligger ju efter i typ alla ämnen...
Igår på dagen så åkte jag in till stan med Lucinda, Micke och Dennis och fikade, sen på kvällen så gick vi till torsviksbryggan och sen till Benjamin och sen till Emma, kom hem vid havl 1.. Det va en ganske ovärd kväll men jaja!♥

Svar på frågestunden!

Hur länge har du och karl varit tsm?
Ungefär 4 månader
Hur länge tror du det kommer hålla?
Länge hoppas jag
Har ni haft sex?
Privat
Vill du ha barn med karl?
Jag är 14
Vilka är top 5 snyggaste 95 grabbarna?
Jaa... har inte så bra koll på 95 killarna
Har du sugit av karl?
Privat

Vilken 95 kille känner du bäst?
Känner ingen 95 kille bra, är vän men några men ingen jag känner så värst bra

Hur många barn vill du ha?
Två tror jag

Hur gammal är du?
Jag är 14 år

Hur snygg är din kille på skala 1 till 100?
Hahah Heej Karl! Du är en solklar 100

Har du känt att du vill dumpa din kille någon gång i erat förhållande?
Vi bråkar ju ibland, men skulle inte göra det för att man bråkar över en lite grej

Vem är den snyggaste grabben du vet här på Lidingö (du behöver inte känna honom)
Gud vad svårt

Hur snygg tycker du själv att du är?
Jag är inte nöjd men mitt utseende över huvudtaget men jag tänker inte så mucket på det faktist

Får du höra ofta att du är en "orre"?
Har hört att en har sagt det, men ingen har sagt det till mig

Vad väger du?
Jag går upp och ner i vikt hela tiden men jag väger runt 54

BH storlek?
75C tror jag, kan ha lite olika

Vad använder du för smink?
Lite puder och maskara
Vad önskar du dig? (Säg nåt riktigt, inte godis!!)
Ehh...jaa...typ...att göra om i mitt rum skulle vara najs!

Bästa sommarminnet?
Gud har massor, Karls land, när jag och Lucinda var på grönalund!

När skrattade du så du grät senast?
Jag vet faktist inte...

Hur gammal är karl?
Karl är 15 år
Hur ofta skolkar du???
Har bara gjort det någon gång

Vad har du för betyg??
Jag har ungefär C i genomsnitt tror jag

Är du bra i skolan?
Ganska!
Gillar du Justin Bieber?
Lyssnar inte på honom men han är okej
Vem av dom du känner gillar Justin Bieber mest?
Vet inte han känns liksom ganske glömmd...

Hur många besökare har du per dag?
Mellan 70-90 men det bror på hur ofta jag uppdaterar

Bästa kompis??
Lucinda Kapell

Tre bästa sakerna i världen
Mobil, dator och kamera!

vad skulle du ta med dig till en ö? /tre saker)
Mobil om det fanns täkning, bekini och Karl :D

Varför började du blogga?
För att jag ville göra något med bilderna jag tog!

Hur många besökare i genomsnitt har du per dag?
Mellan 70-90 ibland ber och ibland mindre

Vad tycker du om din klass/skola?
Jag tycker att min skola har väldigt höga krav, och min klass funkar bra!

Vad har du för dator?
Jag har en Asus dator

Vilka sporter går du på?
Jag går inte på någon sport just nu men har skickat ett mejl till en cheerleading förening, gjorde det dock ganske sent så tror inte jag kommer in...

Har du förlorat din oskuld?
Privat

Vilken annan skola på lidingö skulle du vilja gå på, om du inte fick gå på den som du går på nu?
Om jag skulle gå på lidingö så skulle jag vilja gå på källängen tror jag

Var du tsm med någån från förskolan-3:an?
Ja jag va tsm med Axel Tryde, men nu är vi bara jätte bra kompisar :)

Det var alla frågor! Puuusss♥

Mellan mig och Karl

Jag och Karl är tsm igen, det har inte kommit upp på facebook ännu men det ska det snart! berättar vad som hände i det här inläggt och så svaren på alla fråger i nästa.
Karl dumpade mig i torsdags för att han inte hade några känslor för mig sa han. Jag blir skit ledsen och äter ingenting på hela dagen bara gråter och gråter, och på fredagen så stanade jag hemma från skolan, men på kvällen så kände jag att jag inte bara kunde sitta hemma och deppa så ska sticker hem till en kompis där det var massa människor. och helt plötsligt dyker Karl upp från ingenstans, vi sätter oss och pratar om allt, och han säger att han dumpade mig för att han  trodde att det var bäst för att han kommer träna hockey hela vintern varje dag, men att han fortfarande älskar mig! Jag säger att jag älskar honom också, så vi bestämde att vi ville ge det en chans till!
Det var det som hände väääldigt kortfattat!

...


Glöm inte att jag har frågestund!

Klicka

Väderlösdag!

Så söt var jag när jag kom hem!
Sitter och väntar på att Karl ska sluta (tror han slutar 3) men aa idag hade vi ju fridluftsdag det va orientering, efter som att jag har varit sjuk så skulle jag inte springa. Så jag stog i ösregnet i en timme... Fick i oförsig åka med första bussen som kom, för annars så hade jag blivit sjuk igen. Hörs lite senare!♥

Hemma idag igen!

Var hemma från skolan idag igen, men imorgon så ska jag nog till skolan det är ioförsig friluftsdag och jag kommer ju inte kunna springa. Men får väl gå dit  i alla fall... Idag har jag bara tagit det lugnt kollat på film och såå!

Sick.

En bild från senaste gången jag och Lucinda var ute och fotade!
Ligger i sägen och chillar är jätte trött så ska snart sova, har varit en seg dag men ganska skön ändå!
Jag tror inte det blir någon skola för mig imorgon men vi får se anars så kommer lucina hem till mig och så!
Men uppdaterar mer imorgon! Puss på er!♥

Home from school.

Min dag har jag spenderat hemma med en jobbig förkyldning och feber...
Orkar inte skriva mer men nu vet ni i alla fall att jag lever!♥

Shoppat med mammi!

Idag har jag varit och shopat en snabis med mamma!
Vi åkte till täby centrum för att gå in på hollister, vi va där inne i en och en halv timme, det va sjukt mycket folk så det va jätte lång kö till prov rummet! Men jag fick i alla fall men mig lite grejer hem.
 • Ett par mjukisar
 • En t-shirt
 • En tjocktröja
 • En trekvartströja
Uppdaterar mer imorgon!♥

FRÅGESTUND!

Känns som att det var ett tag sedan! Svarar på alla frågor när det är över 15 komentarer!♥

Vad jag fick!

Detta fick jag av min familj!
 • En bok
 • 2 skydslinser till min kamera
 • Sminkbortagnings kitt
 • Maskara
 • Spotify premium i 1 år
 • Iphone 4
 • Juicy Couture skal
Ett guld halsband av min underbara pojkvän!♥
och så fick jag ett kilo godis av Eleonor!

GODMORGON

härlig bild från i somras

GODMORGON
jag och lucinda vaknade för kanske en halvtimme sen,
Vi har ätit lite frulle och haft lite skoj med min iphone 4! (GLAAAD TJEEEEJ)
Igår vaknade jag av att familjen kom in och sjöng, fick lite presenter och så, Åkte till skolan och sen åkte jag, karl och lucinda in till stan för att dom skulle klippa mitt simkort till mobilen. När vi kom hem åt karl middag hos osssss och vid typ nio mötte vi upp lucinda och daphna vid kvarnen där vi åkte till fågelöudde och mötte upp massa människor! Kvällen var almänt kaos, men jajaj!
Idag vet jag faktiskt inte vad vi ska hitta pååå, kanske åker ut med båten med några kompisar, det är ju sicken niceee väder! Ajaa ni får ha en toppen daaag! Puss på er♥
Bilderna på vad jag fick kommer i nästa inläääägg

Photo Buth

Hahhah fyfan vad vi bjuder!
Älskar dig Karl Versteegh!♥

Drar hem till Karl!

Drar hem till Karl nuuuuuu, Bloggar när jag kommer heeem
PUSSSS ♥

BILDERNA

the picturazzz från i måndags!!
Sitter iaf med Lucinda och vi flummar sööndeeer,  äter kladdkaka och chillar galet!
Idag slutade vi klockan tio, vilket roockaadeee! Så vi åkte hem till mig.
Nu ska vi fota, hahaha vi har världens roligste ide!
BILDERNA KOMMER SENARE ♥

RSS 2.0